Despre IPADSM

Asociaţia Institutul de Psihologie Aplicată în Domeniul Sănătaţii Mintale prin intermediul cursurilor organizate, pune la dispoziţia psihologilor informaţii actualizate şi activităţi practice ce au la baza probe, tehnici şi metode specifice psihologiei clinice.

Cursurile IPADSM vin în întampinarea psihologilor clinicieni cu informaţii adaptate nevoilor din domeniul lor de activitate.

Asociaţia IPADSM facilitează demersurile psihologilor prin materiale de lucru, instrumente alternative celor clasice şi studii de caz specifice activitaţii de cabinet.

Am pornit acest drum prin formarea unei echipe, recunoscută pentru performanţa sa în domeniul psihologiei clinice iar cursurile organizate de noi se bucura de un real succes, ceea ce confirma utilitatea lor în activitatea psihologilor practicieni.

Credem în ideea de echipă de profesionişti în care comunicarea, transparenţa şi eficacitatea sunt importante, iar strategile de lucru, ideile inovatoare şi proiectele viitoare ocupă un loc prioritar în activitatea noastăa. Prin contribuţia fiecărui membru, acest lucru este posibil.

Preşedinte IPADSM

 

Statut IPADSM

Statutul IPADSM

Descarca statutul in format PDF pentru a il consulta
Formular inscriere IPADSM

Formular de inscriere in IPADSM

Descarca statutul, completeaza-l si trimite-l scanat la contact@ipadsm.ro impreuna cu chitanta pentru taxa de inscriere.